Mijn verhaal

Je bent hier: :|Mijn verhaal
Mijn verhaal 2018-01-02T15:54:39+00:00

Mijn verhaal = Mijn waarom!

Sandra Kok leiderschapsontwikkeling en mentoring

Met ruim 25 jaar werkervaring in het bedrijfsleven heb ik veel bedrijven gezien. Lokaal, (inter)nationaal, profit en not-for-profit. Ondanks het feit dat ik in mijn jeugd geen flauw idee had wat ik wilde gaan doen na school, heb ik mezelf verder ontwikkeld tijdens mijn carrière in loondienst. In al die jaren loondienst stond persoonlijke ontwikkeling hoog op mijn lijstje en daar staat het nog steeds. Ik zocht, toen al, naar kansen en mogelijkheden. Kon dit binnen het bedrijf waar ik op dat moment werkte, dan was dat prima. Kon dat niet, dan ging ik verder.
Ruim 25 jaar werken in loondienst heeft me veel gebracht en geleerd. Veel van die kennis pas ik nu toe in mijn eigen bedrijf.

Ik heb in 2010 een bewuste keuze gemaakt om mijn eigen bureau te starten. De reden? Vrijheid! Vrijheid om te kiezen met wie, wanneer en waar ik wil werken. Na 25 jaar wilde ik zelf aan het roer staan, zelf mijn kaders neerzetten i.p.v. dat iemand anders dat voor mij doet. Tip: lees ook eens mijn verhaal op about.me.

Tegenwoordig hou ik me bezig met leiderschap en succes en begeleid ik ondernemers en leidinggevenden (en hun teams). Ik heb meerdere inkomstenstromen opgebouwd die mij de vrijheid geven om de brede kennis die ik heb opgebouwd optimaal te benutten en voor anderen in te zetten. Ook dat is leiderschap!

Live your dreams, don’t dream your life!

MIJN BEDRIJF (is ook mijn verhaal)

Alles wat ik doe draait om jou! Of je nu ondernemer, leidinggevende of professional bent, iedereen heeft zijn eigen specialisme. Dit doe ik vanuit mijn bedrijf You! Consultancy.

Iedereen heeft specifieke kwaliteiten en wil deze graag benutten. Voor een werkgever of opdrachtgever heb je de meeste waarde wanneer je die optimaal kunt inzetten. Leiderschap en leidinggeven kan pas succesvol zijn wanneer je zelf leiding hebt over jouw leven. Helder krijgen waarom je doet wat je doet en je beseffen welke waarde jij meebrengt, maakt dat je leeft en werkt vanuit je passie. Jezelf profileren, iets wat we al van jongs af aan doen, wordt dan stukken eenvoudiger.

Een succesvol leven, privé en zakelijk, wil iedereen!

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Hoe leuk het is om anderen succesvol te laten zijn…..ik kan me geen leuker werk voorstellen!

Met ingang van oktober 2017 heb ik een nieuwe tak aan mijn activiteiten toegevoegd. Ik mag mij zelfstandig trouwambtenaar noemen. Een link die niet iedereen begrijpt. Wanneer ik terug grijp naar mijn basis, het waarom, dan past dit perfect bij het sluiten van een huwelijk. Want waarom kiezen 2 mensen voor elkaar, welke waarde voegen zij toe in een relatie. Maar ook de passie, leven vanuit je hart, hoort hierbij.

Waarom, waarde, leiderschap en succes zijn ingrediënten van mijn werk, mijn verhaal, in iedere vorm.

Mijn cv
LinkedIn profiel
Mijn wensenlijstje

TYPISCH SANDRA

Waterman van 6 februari 1966 | Van PA naar CVO | Volgt haar hart | Gebruikt haar verstand (meestal) | Werkt op gevoel | Mensenmens | Heeft een hekel aan liegen, vingerwijzen en oneerlijkheid | Houdt van dieren | Is creatief | Zoekt naar kansen en mogelijkheden | Kan snel schakelen | Is praktijkgericht en oplossingsgericht | Reist graag maar te weinig | Sport met regelmaat | Leest en recenseert | Blijft zich ontwikkelen | Kan lui zijn | Drinkt groene thee | Zoekt uitdaging | Heeft nog veel dromen | Communiceert op veel manieren | Past niet in een hokje

Door mijn jarenlange ervaring in vele takken van het bedrijfsleven kan ik makkelijk schakelen en weet dat ik dat jij het beste presteert wanneer je doet wat bij je past. Jouw waarom en waarde vormen de basis van jouw plan en succes!

Mijn naam Sandra betekent “helper of humanity”. Ik was verrast en tegelijkertijd was het ook (h)erkenning van de stappen die ik gezet heb.

Dit is één van de redenen dat ik als bestuurslid verbonden ben aan de Stichting Female Wave of Change. Een stichting die zich inzet voor de (financiële) onafhankelijkheid ofwel vrijheid van vrouwen wereldwijd. Vrouwen die het heft in eigen hand nemen waar het gaat om hun carrière, hun gezin, hun gemeenschap en de wereld. Female Wave of Change zet op deze wijze een wereldwijde golfbeweging in gang met nieuwe initiatieven, zelfstandigheid en samenwerkingsverbanden.

CINO KONIJN

Cino Konijn

“Vanaf het moment dat ik wakker ben, kan ik niet wachten totdat Sandra er is. Ze zorgt goed voor me en daagt me uit. Ik haar ook, want ik hou niet zo van hokjes. Wanneer ik vind dat ik niet genoeg aandacht krijg dan trek ik aan de bel. Ik krijg dan de aandacht die ik op dat moment nodig heb en waarmee ik weer even vooruit kan. Op mijn beurt zorg ik ervoor dat Sandra op tijd afstand neemt van haar werk. Ook zij heeft tijd nodig om zich op te laden en tot rust te komen. Samen maken we er een succes van! Zo, nu ben ik weer lief genoeg geweest, tijd voor een snoepje!”

Others have seen what is and asked Why.
I have seen what could be and asked Why not

Pablo Picasso

MANIFEST

Welkom in jouw leven. Een leven vol uitdagingen, iedere keer weer.
Neem de uitdaging aan. Pak het met beide handen vast. Omarm het leven.

Droom en deel je dromen. Iedereen heeft dromen, jaag ze na en maak ze waar.
Droom niet je leven, leef je dromen!

Spring in het diepe! Doe het gewoon, ga ervoor.
Laat je verstand niet de baas zijn over je gevoel.

Maak fouten. Wie fouten maakt die groeit. Het is een cruciaal onderdeel van het leven.
Laat je niet vertellen dat je geen fouten mag maken.
Struikel en val en sta iedere keer weer op. Ga verder en groei door.

Ervaringen draag je een leven lang bij je. Ga erop uit. Doe fantastische dingen.
Beleef de mooiste avonturen en leef alsof morgen niet bestaat.
Doe iedere dag iets nieuws. Haal uit het leven wat erin zit.

Je bent niet alleen, er zijn 7 miljard mensen om je heen. Ontmoet gelijkgestemden.
Maak nieuwe vrienden, werk samen. Help elkaar om verder te komen.

Communiceer in woord en beeld. Praat en luister. Inspireer en waardeer.
Kijk en zie wat er om je heen gebeurt. Vertrouw op jezelf, op jouw intuïtie.

Succes is er voor iedereen in grote en kleine vorm. Herken succes en vier jouw successen.
Drink champagne. Geniet. Dans, zing en bewonder.

Wees vrij. Vrij om te kiezen met wie jij je leven wilt delen, thuis en op het werk.
Kies wanneer je wil werken en waar. Richt jouw leven in zoals jij dat wil.

Geniet van de vrijheid die je creëert. Vrijheid zit in je hart en in je hoofd.
Vrijheid geeft je vleugels en energie. Geef het door.

Begin nu. Wacht niet langer. Neem de leiding over jouw leven.
Geef jezelf een schop onder je kont en ga aan de slag.
Doe het gewoon. Proberen bestaat niet, je doet het of je doet het niet.
Er is geen middenweg, ga ervoor.

Vertrouw op je gevoel. Geloof in jezelf. Ga voor jouw geluk en succes.

It’s all about You!

Magic happens outside of your comfort zone!

Mijn missie

Het is mijn missie om jou succesvol te laten zijn op jouw manier, ofwel (persoonlijk) leiderschap. De wereld verandert snel, de gunfactor wordt steeds belangrijker en een helder persoonlijk plan is cruciaal in het behalen van successen. Jij bent de schakel in alles wat jij wilt en realiseert. It’s all about You!

Mijn persoonlijke missie is vrijheid. Vrijheid om te doen wat ik leuk vind, zonder na te hoeven denken of ik het me kan veroorloven, keuzes maken vanuit mijn hart. Vanuit vrijheid kunnen geven en delen, volop genieten!
Dit kunnen realiseren is mijn succes.

Dit gun ik iedereen, dus jou ook!

Mijn visie

De wereld verandert. Werk en privé lopen steeds meer door elkaar. Iemand die zijn of haar leven lang werkt bij dezelfde werkgever is eerder uitzondering dan regel. Hybride werkvormen hebben hun intrede gedaan en er zullen steeds meer mensen kiezen voor 2 banen of een baan en een eigen bedrijf en zo zijn er meer combinaties te bedenken. Het vraagt om flexibiliteit van zowel mensen als organisaties. Dit gaat zeker niet van de een op de andere dag. Om hier op een goede manier in te kunnen functioneren is het van belang dat je een plan hebt. Een (Persoonlijk) LeiderschapsPlan. Jouw leidraad in het leven, zichtbaar en onzichtbaar.

Iedereen is zichtbaar, de vraag is ‘hoe zichtbaar wil je zijn?’ of ‘hoe wil je zichtbaar zijn?’. Jij bent de spil in alles wat je doet en laat zien. We hoeven niet meer onderdeel te zijn van de massa, je mag zijn wie je bent en je onderscheiden. Jij hebt jouw carrière zelf in handen.

Mijn filosofie

Altijd uitgedaagd willen worden, in mijn werk, in mijn privéleven en ook tijdens het sporten. Door anderen te helpen word ik uitgedaagd om verder te kijken, anders te kijken. Ik laat vaste kaders los en kan hierdoor anderen de best mogelijke oplossing bieden.

You! bestaat sinds 2010 en is uitgegroeid tot een bureau dat oplossingen levert op het gebied van (persoonlijk) leiderschap. Een goed leiderschapsplan is de basis voor een boeiende en succesvolle carrière en leven. Door mijn flexibiliteit, brede kennisgebied en mijn communicatieve en creatieve kracht, ben ik in staat jou te helpen bij de bewustwording van jouw Y-factor.

Ik wilde gaan doen wat ik leuk vond en dat doe ik ook. Anderen kan ik het alleen maar aanraden, doen wat je écht leuk vindt en daarin succesvol en gelukkig zijn. Of dit nu in loondienst is, als ondernemer of een combinatie ervan, het kan allemaal. Het is jouw leven!