Plan B

Je bent hier: :|Plan B

‘Wat als….’

Twee simpele woorden. Woorden die vaak genoeg worden uitgesproken. Het antwoord is er ook eentje van twee simpele woorden, namelijk ‘Plan B’.

Overal om me heen zie ik het. Mensen zoals jij en ik, waarvan er heel veel in de waan van de dag leven. Ze doen wat ze moeten doen.

Ideale leven

Heb jij wel eens nagedacht hoe jouw ideale leven eruit zou zien? Vast wel! Belangrijker nog is de vraag wat je met dat leven gedaan hebt of doet? Velen hebben dit geparkeerd voor het moment waarop ze kunnen zeggen ‘dit is het moment, nu ga ik het doen’. Wanneer denk je dat dit moment daar is? Grote kans dat het nooit komt….

Daarom is het ook belangrijk om naast Plan A, wat je al aan het uitvoeren bent, ook een Plan B ernaast neer te zetten. Een plan dat je in de gelegenheid stelt om jouw ideale leven nu vorm te geven. Hoe leuk is dat?!

Makkelijk praten

Ik kan me voorstellen dat sommigen nu denken ‘ja hoor, die heeft makkelijk praten’. En dat klopt. Toch zag mijn leven er voor 2010 heel anders uit en was de waan van de dag voor mij ook heel normaal. Ik wilde niet meer verder zoals het ging, wilde meer vrijheid en heb toen het roer volledig omgegooid. Mijn nieuwe Plan A heeft een jaar later wel een Plan B gekregen. Dat resulteerde in een andere, mooiere, dimensie ten aanzien van de vrijheid die ik zocht.

Wat ik hier zo leuk aan vind is dat ik nu anderen zoals jij kan en mag helpen om met Plan B aan de slag te gaan. Plan B is voor jou geschikt wanneer je van een uitdaging houdt, lef hebt en vooral echt aan de slag wil met je dromen. Jouw leven invullen zoals jij dat in gedachten hebt of had.

Wat als…. blijft bestaan, alleen dan met een heel ander vervolg, namelijk ‘Wat als ik geen Plan B had gehad?’

Wacht niet langer en maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken!

Aan de slag met Plan B
2017-04-12T14:45:07+00:00 15 juni 2016|0 Comments

Leave A Comment