Sandra: ik zie wie jij werkelijk bent en help je dat zichtbaar te maken

In 2010 heb ik een bewuste keuze gemaakt om mijn eigen bureau te starten. De reden? Vrijheid! Ik heb altijd geweten dat een standaard baan niets voor mij was. Toch heb ik jarenlang het gevoel in mijn hart genegeerd en me aangepast en in het gareel gelopen. Hoeveel invloed dit had op mijn gezondheid, vriendschappen, relaties, kortom mijn hele leven, kwam ik tijdens mijn burnout achter. Na 25 jaar in loondienst koos ik er uiteindelijk voor om zelf aan het roer te staan en zelf mijn strategie te bepalen. Nu heb ik de vrijheid om te kiezen met wie, waar en wanneer ik wil werken. Ik wil nooit meer anders. Tip: lees ook eens mijn verhaal op about.me.

Door open te staan voor nieuwe kansen en mogelijkheden heb ik meerdere inkomstenstromen gecreëerd. Deze manier van werken geeft mij de vrijheid om mijn talent en gaven optimaal te benutten en voor anderen in te zetten.

Tegenwoordig ben ik mentor en coach van ambitieuze mannen en vrouwen van 40-45  jaar en werk samen met hen aan hun succes. Ontwikkelen, keuzes maken en strategie bepalen. Bij alles wat ik onderneem is B.L.I.S.S. mijn graadmeter en funfactor.

Mijn kernwaarden

Persoonlijk: Authentiek – Balans – Vrijheid – Uitdaging – Open
Zakelijk: Veelzijdig – Essentie – Verbinder – Creatief – Communicatief

Live your dreams, don’t dream your life

MIJN BEDRIJF is all about You!

Iedereen heeft bijzondere talenten gaven en wil deze graag benutten. Voor een werkgever of opdrachtgever ben je zo ook het meest waardevol. Leiderschap en leidinggeven zijn pas succesvol wanneer je zelf leider bent over jouw leven. Helder krijgen wat je drijfveren zijn en je beseffen welke waarde jij meebrengt, maakt dat je leeft en werkt vanuit je hart. Jezelf profileren, iets wat we al van jongs af aan doen, wordt dan stukken eenvoudiger.

B.L.I.S.S. staat voor

  • Bravoure – bewandel niet de gebaande paden, creëer je eigen weg. Toon lef!
  • Leiden – vanuit je hart keuzes maken en je eigen plan uitstippelen en daarmee anderen inspireren.
  • ID – laat zien wie je in essentie bent en ga uit van je eigen kracht. Ontdek wie jij werkelijk bent en alles wat je onderneemt in je werk en privéleven gaat een stuk soepeler.
  • Solide – een solide basis brengt je in flow en een kick-start aan iedere verandering!
  • Stijl – toon jouw trademark, exclusieve kenmerken waarmee je jouw leven vormgeeft op jouw manier, zakelijk en privé.

Een succesvol leven, privé en zakelijk, dat wil toch iedereen!

Dit werk vind ik het allerleukste werk dat er is!

TYPISCH SANDRA

Waterman van 6 februari 1966 | Volgt haar hart | Gebruikt haar verstand (meestal) | Werkt op gevoel | Gevoelsmens | Heeft een hekel aan liegen, vingerwijzen en oneerlijkheid | Houdt van dieren | Is creatief | Kansen en mogelijkheden | Schakelt snel | Oplossingsgericht | Reist graag maar te weinig | Sport met regelmaat | Leest en recenseert | Blijft zich ontwikkelen | Kan lui zijn | Drinkt groene thee & bubbels | Zoekt uitdaging | Heeft nog veel dromen | Past niet in een hokje

Mijn jarenlange ervaring in vele takken van het bedrijfsleven zorgt dat ik makkelijk schakel op strategisch, tactisch en praktisch niveau en ik weet ook dat jij het beste presteert wanneer je doet wat bij je past. Leef je B.L.I.S.S.!

Mijn cv
LinkedIn profiel

CINO K. ONIJN

Cino Konijn

Vanaf het moment dat ik wakker ben, kan ik niet wachten totdat Sandra er is. Ze zorgt goed voor me en daagt me uit. Ik haar ook, want ik hou niet zo van hokjes. Wanneer ik vind dat ik niet genoeg aandacht krijg dan trek ik aan de bel. Ik krijg dan de aandacht die ik op dat moment nodig heb en waarmee ik weer even vooruit kan. Op mijn beurt zorg ik ervoor dat Sandra op tijd afstand neemt van haar werk. Ook zij heeft tijd nodig om zich op te laden en tot rust te komen. Samen maken we er een feestje van! Zo, nu ben ik weer lief genoeg geweest. Sandra, het is tijd voor een snoepje!

Others have seen what is and asked Why. 
I have seen what could be and asked Why not

Pablo Picasso

MANIFEST

Welkom in jouw leven. Een leven vol uitdagingen, iedere keer weer.
Neem de uitdaging aan. Pak het met beide handen vast. Omarm het leven.

Droom en deel je dromen. Iedereen heeft dromen, jaag ze na en maak ze waar.
Droom niet je leven, leef je dromen!

Spring in het diepe! Doe het gewoon, ga ervoor.
Laat je verstand niet de baas zijn over je hart.

Maak fouten. Wie fouten maakt die groeit. Het is een cruciaal onderdeel van het leven.
Laat je niet vertellen dat je geen fouten mag maken.
Struikel en val en sta iedere keer weer op. Ga verder en groei door.

Ervaringen draag je een leven lang bij je. Ga erop uit. Doe fantastische dingen.
Beleef de mooiste avonturen en leef alsof morgen niet bestaat.
Doe iedere dag iets nieuws. Haal uit het leven wat erin zit.

Je bent niet alleen, er zijn 7 miljard mensen om je heen. Ontmoet gelijkgestemden.
Maak nieuwe vrienden, werk samen. Help elkaar om verder te komen.

Communiceer in woord en beeld. Praat en luister. Inspireer en waardeer.
Kijk en zie wat er om je heen gebeurt. Vertrouw op jezelf, op jouw intuïtie.

Succes is er voor iedereen in grote en kleine vorm. Herken succes en vier jouw successen.
Drink champagne. Geniet. Dans, zing en bewonder.

Wees vrij. Vrij om te kiezen met wie jij je leven wilt delen, thuis en op het werk.
Kies wanneer je wil werken en waar. Richt jouw leven in zoals jij dat wil.

Geniet van de vrijheid die je creëert. Vrijheid zit in je hart en in je hoofd.
Vrijheid geeft je vleugels en energie. Geef het door.

Begin nu. Wacht niet langer. Neem de leiding over jouw leven.
Geef jezelf een schop onder je kont en ga aan de slag.
Doe het gewoon. Proberen bestaat niet, je doet het of je doet het niet.
Er is geen middenweg, ga ervoor.

Vertrouw op je gevoel. Geloof in jezelf. Ga voor jouw geluk en succes.

It’s all about You!

Magic happens outside your comfort zone